2/12/2011

Palaveripäivä!

HÄÄPARIN TAPAAMINEN

Olen sopinut ensimmäisestä hääkuvauskeikastani ensi kesälle. Tänään pidämme suunnittelupalaverin hääkuvausten osalta. Käymme läpi hääparin toiveita ja ajatuksia kuvaukseen liittyen. 

Koekuva.
Häiden kuvaaminen on suuri kunnia minulle harrastaja valokuvaajana. Tämä suuri ja tärkeä päivä on ainutkertainen, joten häistä otettujen kuvien arvo on korvaamaton, kun myöhemmin muistellaan tuota suurta päivää. Kuvien myötä mieleen muistuu myös ne hetket, jotka ovat unohtuneet huiman jännityksen vuoksi. Hääkuvaus on siis yksi vaativimmista kuvausmuodoista, sillä kaikki tapahtuu vain kerran: suudelma alttarilla, kakun leikkaus ja häävalssi.

Olen menossa kevään kuluessa Kameraseuran Wedding Photography - kurssille, jonka opettajina toimivat kovan luokan ammattilaiset Anna ja Derek. Ihailen heidän kuviaan aivan valtavasti! Olen aikaisemminkin ollut yhdellä heidän pitämällään luennolla Kameraseurassa ja odotan innolla tätä laajempaa kurssia.

MUOTIKUVAUSPROJEKTIN TEKNIIKKA- TAPAAMINEN

Huomenna koittaa se päivä, kun pääsemme viimein kuvaamaan. Tämä kuvaaja alkaa jo tuntemaan jännityksen tunteita vatsan pohjassaan. Kuvaan kovassa seurassa ja toivon, että pystyn antamaan parastani tässä seurassa. Onneksi tiimini on loistava! Tiimissäni kuvaavat lisäkseni Kari Markovaara (Kuvaa muuten myös häitä! Suosittelen lämpimästi! Näyttää aikaisempia töitään pyydettäessä!) ja Noora Sandgren

Huomenna aloitamme kuvaukset lokaatiossa klo. 10. Reipasta! : ) Kuvasarjaamme on suunniteltu kuvattavan miljöössä 7 kuvaa ja kaksi kuvaa studiossa. Sunnuntaina aloitamme iltapäivällä kuvaukset Kameraseuran studiolla. Kokemuksia tästä kuvausprojektista voit lukea myöhemmin blogistani ja valmiit kuvat löytyvät vielä kevään aikana galleriastani. 

Aurinkoa ulkona - ihanaa!
Hyvää viikonloppua kaikille! : )

Kata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti