2/12/2011

Lapsikuvausta - osa 2

Tänään olin kuvaamassa entisen työkaverini poikia portfoliotani varten. Suunnitellessani keikkaa, ajattelin, että haluan tehdä aivan toisenlaisia kuvia, kuin eilen. Jotain veikeää ja energistä. Sellaisiahan pojat yleensä ovat! 

Minulla ei ollut etukäteen tietoa, millaisia kuvauspaikkoja poikien kodin lähettyviltä löytyi. Tämän vuoksi päädyin kävelemään jalkapatikalla kuvauspaikalle, jotta voisin tutkia ympäristöä. Tämä kannatti, sillä matkalla ihastuin rakennukseen, jonka seinistä löytyi aivan mahtavia värejä. Lopputulos on mielestäni värikäs (ja näissä kuvissa, jos jossain on todella energiaa!). Tavoitteeni on luoda kuvista aina kuvattavan näköiset ja oloiset. Värikylläisyys tekee näistä kuvista mielestäni melkein mainosmaisia, mutta luulen kuvien kuvaavan kuitenkin mainiosti näitä poikia.

Portfolioni kuvat ovat hyvin erityylisiä, koska olen pyrkinyt luomaan monipuolisia kuvia. Jos menen kuvaamaan keikkaa, kuten esimerkiksi perhekuvia, kyselen aina asiakkaan mielipidettä siitä, millaisia kuvia hän haluaisi perheestänsä otettavan. Samalla saatan tehdä joitakin ehdotuksia itse. Kuvieni kautta minun tarkoitukseni on kertoa sinun tai sinun perheesi tarina. 

Galleriasta löydät jälleen lisää kuvia.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 

Kata. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti