4/10/2011

Ohjelmassa omia projekteja

Pitkästä aikaa sain raivattua aikaa omille kuvausprojekteille. : ) Idea kyseiseen projektin toteuttamiseen, syntyi viikko sitten, kun olin koirani kanssa pitkällä kävelylenkillä Villa Elfvikin maisemissa. Löysin matkalta mielenkiinoisen miljöön eräälle projektille, jonka olen halunnut toteuttaa jo jonkin aikaa. Pikainen soitto ystävälle ja hetken selitettyäni, sain houkuteltua hänet mukaan! 

Niinpä heräsin lauantai aamuna jo kello seitsemän valmistautumaan kuvauksiin. Aamukahvin juotuani ystäväni seisoikin jo ovellani. Teimme viime hetken valinnat vaatteiden suhteen ja viimeistelimme meikin. Sitten suuntasimme keväiseen metsään. Aurinko kyllä paistoi, mutta sää oli jälleen hyytävä meren läheisyydessä. Vaikka projekti onkin teemaltaan aika rankka, ei kuvauksissa vältytty kikatuskohtauksilta kun kuvaaja ja malli tipahtelivat hankeen napaa myöten. 

Kerron lisää projektista ja julkaisen valmiita kuvia myöhemmin lisää. Tässä kuitenkin maistiaisia.









PS: Jos olet itse halukas tulemaan malliksi minulle vastaaviin projekteihin, niin otathan yhteyttä sähköpostitse. Myös toinen blogini www.photostatement.com kaipaa malleja kuviinsa. : ) Palkkiona saat sinusta muokatut kuvat cd:lle poltettuna. : )
       

1 kommentti:

  1. Hei!

    Tiedän, että nuo isot Katariina Pajunen Photography - logot hieman häiritsevät. En vain tahtoisi kuvien lähtevän kiertoon internetin ihmeellisessä maailmassa. Siksi nämä leimat. : )

    VastaaPoista