4/17/2011

Wedding Photography Course

Hei!

Takana viikonloppu aivan mahtavien valokuvaajien opissa!! : ) Anna ja Derek (www.derekandanna.com) pitivät häävalokuvauskurssia Helsingissä Kamera-gallerialla. Lauantai oli teoriapainotteisempi päivä, jolloin kävimme heidän kuviaan läpi ja he kertoivat tärkeistä yksityiskohdista joita kuvaajan on hyvä tietää. Lisäksi Anna ja Derek toimivat päivän päätteeksi malleinamme, kun harjoittelimme Engagement - kuvien tekemistä. Ette voi kuvitellakaan, kuinka haastavaa on kuvata pariskuntaa samaan aikaan yhdessä 11 muun kuvaajan kanssa! : ) Kieltämättä olimme varmasti aikamoinen näky Kampissa, kun kahden ihmisen perässä juoksi 12 kuvaajaa. : ) 

Anna ja Derek pyysivät editoimaan viisi kuvaa sunnuntaiksi. Sunnuntain aloitimmekin kuvien katselulla ja saimme samalla palautetta kuvistamme. Koska ihailen Annan ja Derekin kuvia suuresti, täytyy myöntää, että hieman jännitti näyttää omia kuviaan heille. Täytyy kuitenkin kiittää heitä kannustavasta palautteesta.  

Sunnuntaina pääsimme harjoittelemaan myös hääparin kuvaamista. Meillä oli mallina Annan ja Derekin viime kesänä kuvaama pariskunta. Palmusunnuntaista johtuen, oli kuulemma hankala saada kirkkoa varatuksi. Saimme kuitenkin puoli tuntia kuvausaikaa Töölön kirkossa, jossa pääsimme harjoittelemaan vihkitoimituksen kuvaamista.  Tämän jälkeen kuvasimme kirkon läheisyydessä potrettikuvia - 12 valokuvaajan voimin! : D

Jos kurssi järjestetään joskus tulevausuudessa uudestaan, niin suosittelen sitä lämpimästi kaikille, jotka joskus haaveilevat häiden kuvaamisesta. Itselläni on kunnia kuvata seuraavat häät heinäkuussa. 

Ihan huippu viikoloppu takansa siis! Pari päivää töitä ja sitten lomailemaan Madridiin. Can't wait!

Tässä muutamia kuvia Annasta ja Derekistä. Kuvat sunnuntailta julkaisen myöhemmin, kunhan saan ne editoitua.










2 kommenttia:

  1. Kiitokset kehuista :D ja näistä kuvista, tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
  2. Olette kehunne ansainneet! : ) Kiitos kurssista vielä. : ) Nyt taskut täynnä oppeja kohti uusia kuvia...

    VastaaPoista